Az Edwardsról

Miben emelkedik ki az Edwards a piacon?

Technológiai kiválóság mellett optimális üzemeltetés

Sokan azért választanak Edwards vákuumszivattyút, mert meggyőzi őket a technológia, a precizitás és a százéves, stabil múlt a piacon.

A megrendelők pedig azért térnek vissza, mert meggyőződtek róla: nem csak papíron vagy a videókban festenek jól a paraméterek, de tartósságukban és a berendezések magyarországi támogatása miatt is előnyös beruházás.

Támogatás - így biztosíthatja a beruházás megtérülését

Az Ön beruházása egy vákuumszivattyús berendezésre nem csupán a beszerzésére korlátozódik. Vákuumszivattyúk kapcsán is fontos szempont, hogy az értékesítést megelőzően milyen segítségre/támogatásra számíthat, illetve, hogy az üzemeltetés milyen költségekkel vagy nehézségekkel jár.

Ha Magyarországon vásárol Edwards vákuumszivattyút, az Axis mérnökei komoly támogatást nyújtanak már a kiválasztás első lépései során. Ha felhív, nem értékesítőhöz fogják kapcsolni. Helyette a témában doktori fokozattal rendelkező mérnöknek teheti fel közvetlenül a kérdéseit.

Kapcsolatunk nem ér véget a berendezések értékesítésével; utókövetést végzünk, hogy biztosak legyünk abban, hogy a kívánt célt elérte a beruházásával. Segítjük, támogatjuk azért, hogy optimálisan üzemeltesse a szivattyúkat és maximalizálja az élettartamukat.

Hogyan válassza ki a megfelelő Edwards vákuumszivattyút?

Bevalljuk, nem könnyű kiigazodni a rengeteg megoldás és technológiai lehetőség közt. Ha úgy érzi, nem látja a fától az erdőt — vagy éppen mélyebben akar megérteni egy megoldást, hívjon fel vagy írjon emailt. A legtöbb ügyfelünket az alábbi három lépés mentén segítjük meghozni a jó döntést:

1. követelmények

Hol, milyen közegben fogja használni? Milyen teljesítményre van szüksége? Egyéb specifikációk...

2. keretek

Milyen időkeret áll rendelkezésre a beruházáshoz és milyen körülbelüli költségvetés?

3. lehetőségek

Leszűkítjük a lehetőséget és ajánlatot készítünk, amit adott esetben videokonferencián átbeszélünk.

Miért az Edwards?

Műszaki emberek szeretik a számokat. Íme az Edwards néhány mérvadó "paramétere"
# 10
K+F-ben vákumtechnológiában
0 +
munkavállaló világszerte
0 +
javító-karbantartó kollega világszerte
0 +
kutató a cégnél
1 +
gyártó- és szolgáltatói központ világszerte
0
éves múlt és hagyomány
0
vevő világszerte
0 +
országban vagyunk jelen

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!